Oksespyd marinert i teriyaki -

Oksespyd marinert i teriyaki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær tynne skiver av okseytrefilet og mariner i teriyakisaus i ca 1 time på benken. Tre på spyd sammen med vårløk som er kuttet i 2 cm lange biter. Stekes på grill eller i stekepanne. Kok risen etter anvisning og server til retten. Tips: Basmatiris kan anbefales. Server wokede grønnsaker til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Landpaté