Oksetunge med beter -
Foto: Astrid Hals

Oksetunge med beter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skrell beter og jordskokker. Varm opp oljen. Tørk godt av røttene, skjær dem i syltynne skiver og legg dem forsiktig i oljen. Fritter på forsiktig varme, men likevel varmt nok til at det blir sprøtt og gyllent. 2. Ta beter og jordskokker opp av oljen, la det renne godt av seg på kjøkkenpapir. Krydre lett med salt. 4. Anrett skiver av oksetunge, gjerne på brød sammen med beter og jordskokker, med persille og basilikum som garnityr. Serveres som en av flere tapasretter.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Carpaccio
fav Tid: 45 min
Biff med brie
fav Tid: 30 min
Biffbruschetta