Oldemor Sophies rompudding -
Foto: Matprat.no

Oldemor Sophies rompudding

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Ha kremfløten i en tykkbunnet kjele og gi den et oppkok. Rør eggedosisen lett i og gi et nytt oppkok, men ikke la blandingen koke mer en et par sekunder. Rør i rom, og ha i én og én av de oppbløtte gelatinplatene, under stadig omrøring. Avkjøl puddingen litt og ha den over i en glassbolle. La puddingen stivne i kjøleskap i et par timer. Server rompuddingen med lun kirsebærsaus og ristede mandelflak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sherrypudding
fav Tid: 60 min
Appelsinfromasj