Olivenbrød med soltørkede tomater og krydderurter -
Foto: Kim Holthe

Olivenbrød med soltørkede tomater og krydderurter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk hvitløk og rødløk. Fres det i en panne. Finhakk sorte oliven, soltørkede tomater og krydderurter. Bland det tørre sammen i en bolle. Tilsett hvitløk, rødløk, oliven, soltørkede tomater og krydderurter. Bland inn vann og olivenolje og elt deigen godt, gjerne i en kjøkkenmaskin. La deigen heve i bakebollen til dobbel størrelse. Bak ut to brød og la de etterheve i ca. 40 minutter. Lag 3 snitt i brødet. Stek brødene på 220 °C ca. 40 minutter. Avkjøl på rist. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fylt langpannebrød