Omelett med asparges og røkelaks - Omelett kan bli en helt fin middag. Særlig med denne oppskriften.
Foto: Panopticon

Omelett med asparges og røkelaks

Omelett kan bli en helt fin middag. Særlig med denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Aspargestoppene kokes i et par minutter og deretter legges de rett i iskald/rennende vann. Pisk eggene sammen med salt. Bruk veldig varm stekepanne med litt klarnet smør og ha i eggene.

Rør i eggene/rist på pannen mens eggene stivner. De skal ukke stivne helt, da blir omeletten tørr.

Legg over litt strimlet røkelaks og brett omeletten dobbel. Leggover på fat, og skjær et snitt på langs i omeletten. Legg aspargestoppene inn i snittet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Omelett
fav Tid: 30 min
Epleomelett