Omelett med kalkunskinke -

Omelett med kalkunskinke

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha smør eller olivenolje i pannen og tilsett oppskåret kalkun, løk, paprika, tomater (helst skinnfrie, eventuelt fra boks), hvitløk og basilikum. Fres alt lett i pannen. Pisk eggene lett sammen med kremfløte (eller mel/vann), salt og kvernet pepper, og hell dette over. Rør litt og omeletten brettes sammen. Den skal være myk og saftig, med gyllen skorpe rundt. Det er bedre å lage flere omeletter enn en stor, da konsistensen blir bedre på de små. Server frisk salat til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Epleomelett
fav Tid: 30 min
Middelhavsomelett