Omelett -
Foto: Panopticon

Omelett

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg sammen med vann og salt. Ha litt smør eller olje i en panne og hell i eggeblandingen. La eggemassen tykne på middels varme, rist av og til på pannen så omeletten ikke fester seg i bunnen på pannen. Mot slutten av steketiden kan det legges et par skiver ost, strimlet skinke, røkelaks, spekemat eller finsnitte purrre på den ene halvdelen. La omlett stå og trekke et par min før den andre halvdelen brettes over. Skli omeletten over på et fat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Epleomelett