Onion Bhaji -

Onion Bhaji

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løken og skjær i tynne ringer. Hakk korianderen. Bland linsemel, salt, ajawain, garam masala og koriander i en bolle og tilsett vann til en tykk blanding. Varm opp oljen på middels styrke, dypp løkringene i bollen med linsemelblandingen, og friter dem i oljen til de får en gyllenbrun farge. Legges på en tallerken slik at ekstra olje renner av. Onion Bhajien kan nå serveres med et dryss av chat masala, og nytes gjerne med tamarind- og mintsaus ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Gobhi alu
fav Tid: 1440 min
Rajma
fav Tid: 45 min
Pakore