Onion bhajis

Onion bhajis

Verdens beste løkringer!

Oppskrift av: Håvard Egge

Slik gjør du det:

Skjær løken i tynne strimler
Fyll olje så den går ca 8 centimeter opp langs kanten i kasserollen eller sausepanna.
Varm opp oljen til 160-180 grader.

Lag bhajirøra

Mål opp alle ingrediensene bortsett fra vannet.
Rør vannet inn med en visp litt etter litt til du har en tykk røre (omtrent slik du ville stekt sveler med).Bland løken godt med røra. Ikke la løken ligge for lenge før du friterer dem.
Når oljen holder 160 til 180 grader (det vil frese rundt en trepinne når du stikker den nedi) tar du opp en og en klase med løk som du forsiktig legger ned i frityren (ikke friter for mye på en gang)
Friter i 2-4 minutter. Ta ut med hulsleiv eller lignende, og la løkringene renne av på kjøkkenpapir.
Salt og server med en gang.Raita og mangochutney passer ypperlig til.

Kanskje disse også frister?