Slik gjør du det:
Skjær løken i tynne strimler
Fyll olje så den går ca 8 centimeter opp langs kanten i kasserollen eller sausepanna.
Varm opp oljen til 160-180 grader.
Lag bhajirøra:
Mål opp alle ingrediensene bortsett fra vannet.
Rør vannet inn med en visp litt etter litt til du har en tykk røre (omtrent slik du ville stekt sveler med).Bland løken godt med røra. Ikke la løken ligge for lenge før du friterer dem.
Når oljen holder 160 til 180 grader (det vil frese rundt en trepinne når du stikker den nedi) tar du opp en og en klase med løk som du forsiktig legger ned i frityren (ikke friter for mye på en gang)
Friter i 2-4 minutter. Ta ut med hulsleiv eller lignende, og la løkringene renne av på kjøkkenpapir.
Salt og server med en gang. Raita og mangochutney passer ypperlig til.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.