Opp-ned-kake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Opp-ned-kake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk nøttene grovt. Kok opp smør, sukker og nøtter. Legg bakepair i bunnen av en rund form 24 cm og smør kantene med litt fett. Legg nøtteblandingen i bunnen av formen. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland sammen hvetemel, kakao og bakepulver og sikt i eggedosisen og rør sammen med kaffe til en glatt deig. Hell røren i formen og stek på nederste rille i varm stekeovnen 175 ºC i ca. 45 min. Avkjøl kaken på en rist. Bunnen på kaken blir topp når den legges på fat. Kaken kan deles i to og fylles med vaniljekrem/krem, eller du kan servere den med vaniljekrem ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.