Oppskrift på bananbrød - Dette er en grunnoppskrift hvor du kan bytte ut banan med all verdens frukt, bær eller nøtter. Det vil ikke smake mye banan av dette brødet - men du spiser frukt!
Foto: Christopher Sjuve

Oppskrift på bananbrød

Dette er en grunnoppskrift hvor du kan bytte ut banan med all verdens frukt, bær eller nøtter. Det vil ikke smake mye banan av dette brødet - men du spiser frukt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen gjær, mel og salt. Mos inn bananene og tilsett vann til det blir en jevn og fin deig.

Hev tildekket på lunt sted i ca 30 minutter.

Kna deigen. Ha den i en form og etterhev i nye 30 minutter. Stek i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter.

Servér det gjerne med banan og nugatti - om du er i det hjørnet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Fougasse
fav Tid: 45 min
Pizzabunn
fav Tid: 180 min
Fletteloff