Oreo Cheesecake Cookies

Oreo Cheesecake Cookies

Dette er en blanding mellom ostekake og kjeks, bestående av favoritten Oreo!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

120 g

smør

225 g

sukker

180 g

mel

135 g

Mørke sjokoladeknapper

1 pk

Oreokjeks

Eventuelt ekstra sjokolade for å ringle over kjeksene etter steking.

Slik gjør du det:

Sett frem det du trenger.
Sett ovnen på 190 C. Du trenger kremost naturell (det er bra om du har den liggende i romtemperatur en time før du begynner).
Ha smør og kremosten i en bolle og miks det fluffy.
I mellomtiden finmales Oreo-kjeksene. Jeg bruker blender til dette, men du kan like fint leggekjeksene i en pose og banke litt på posen.
Jeg fjerner kremen som er i midten på kjeksene, men vil du ikke kaste den så kan du tilsette den i røra også.
Sett også frem sjokoladeknapper eller hakketsjokolade.
Når smør, kremost og sukker er helt fluffy, tilsett så mel, 3 ss knuste Oreo-kjeks og sjokoladeknappene.
Bland det godt sammen med hjelp av en slikkepott.
Bruk en iskremskje (medium str.) slik at du får like store kjeks, eller beregn ca. 1 ss røre per kjeks.
Rull bollene gjennom de knuste Oreo-kjeksene slik at de blir helt dekket.
Legg dem på en bakepepirkledd stekeplate, gjerne med litt avstand fra hverandre.
Stek dem på 190 C i cirka 12 -15 minutter.
Ringle eventuelt smeltet mørk sjokolade og jordbærsjokoladeover.
Håper dere ble fristet!