Slik gjør du det:
Sett frem det du trenger.
Sett ovnen på 190 C. Du trenger kremost naturell (det er bra om du har den liggende i romtemperatur en time før du begynner).
Ha smør og kremosten i en bolle og miks det fluffy.
I mellomtiden finmales Oreo-kjeksene. Jeg bruker blender til dette, men du kan like fint legge kjeksene i en pose og banke litt på posen.
Jeg fjerner kremen som er i midten på kjeksene, men vil du ikke kaste den så kan du tilsette den i røra også.
Sett også frem sjokoladeknapper eller hakket sjokolade.
Når smør, kremost og sukker er helt fluffy, tilsett så mel, 3 ss knuste Oreo-kjeks og sjokoladeknappene.
Bland det godt sammen med hjelp av en slikkepott.
Bruk en iskremskje (medium str.) slik at du får like store kjeks, eller beregn ca. 1 ss røre per kjeks.
Rull bollene gjennom de knuste Oreo-kjeksene slik at de blir helt dekket.
Legg dem på en bakepepirkledd stekeplate, gjerne med litt avstand fra hverandre.
Stek dem på 190 C i cirka 12 -15 minutter.
Ringle eventuelt smeltet mørk sjokolade og jordbærsjokolade over.
Håper dere ble fristet!
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.