Slik gjør du det:
Bland melis og malte mandler/nøtter. Vend forsiktig inn stivpiskede eggehviter. Fyll røren i en form, 24 cm i diameter, og stek ved 160 grader i 30-35 minutter. Avkjøl bunnen.
Legg gelatinplatene i kaldt vann, ca. 3 minutter.
Rør sammen kremost, creme fraiche, vaniljesukker og melis til en klumpfri røre. Visp fløten stiv og bland den med ostekremen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i 0,5 dl kokende vann.
Hell gelatinen i en tynn stråle i ostekrem-blandingen mens du rører forsiktig. Knus Oreokjeks og bland den inn i kremen.
Dekk bunnen med bringebær og bre ostekremen over. Sett kjølig 2-3 timer. Pynt kaken med kjeks rett før servering.
Tips: Hvis kjeksen blir liggende på kaken for lenge, blir kjeksen myk.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.