Slik gjør du det:
Finn frem et kakefat og del Oreokjeksene fra hverandre etter hvert som du bygger opp kaken (hvert "kakelag" består således kun halve Oreokjeks).
Pisk 9 dl kremfløte sammen med sukker og vaniljeessens til stiv fløtekrem.
Legg en kjeks i midten og plasser 6 kjeks i en sirkel rundt kjeksen i midten (la kremsiden på kjeksene vende oppover). Lag så en tredje sirkel med halve kjeks rundt der igjen.
Smør på et lag krem (du må holde litt på kjeksene i starten for at de ikke skal skli på kakefatet, men etter hvert som kaken blir høyere, blir det lettere å holde kaken på plass). Legg så på et nytt lag med halve kjeks og dekk med krem. Gjenta til du har 10-11 lag med kjeks med krem imellom. Dekk også øverste kjekslaget med et lag pisket krem (slik at også kjeksene på toppen blir myke).
Sett kaken i kjøleskapet til dagen etter.
Dagen etter pisker du 3 dl kremfløte med sukker og vaniljeekstrakt til luftig fløtekrem og fordeler over kaken så den blir helt dekket og hvit.
Og så er kaken klar for servering! Enjoy!!!
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.