Oreokake - Vi blir aldri lei av denne populære kaken!
Foto: Foto: Svein Brimi

Oreokake

Vi blir aldri lei av denne populære kaken!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk kjeksen for hånd eller legg kjeksen i en pose og knus den med en sleiv. Ha den knuste kjeksen i en bolle.

Smelt smøret og hell det over den knuste kjeksen. Sett en kakering, 24 cm på et fat. Trykk kjeksblandingen godt ned på fatet og inntil kakeringen. Sett kjølig mens du lager ostekremen.

Bland kremost med melis og rør godt til en fin krem. Pisk kremfløten stiv og vend forsiktig inn osteblandingen. Bre ²/³ av ostekremen på bunnen.

Grovhakk Oreo-kjeks og stikk ned i ostekremen. Sett kjølig i ca. 30 min. Lag sjokolademousse etter anvisningen på pakken.

Smør sjokolademoussen forsiktig over ostekremen. Stikk grovhakkede kjeks ned i moussen. Sett kaken i kjøleskapet i ca. 30 min.

Fordel resten av ostekremen over sjokolademoussen. Ha over biter med grovhakkede kjeks til pynt. Settes i kjøleskap minst en time.

Tips: Denne kaken kan med fordel bakes dagen før den skal serveres.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?