Slik gjør du det:
Pisk eggehvitene stive sammen med saltet. Tilsett sukkeret litt og litt under pisking. Pisk til du får en svært stiv og tykk marengs. Vend i vaniljeessens, hakket oreokjeks og hakkede pecannøtter. Spar nok oreokjeks til pynt.
Kle en kakeform (22cm) med bakepapir (bunn og sider). Hell røren i formen og stek kaken midt i ovnen ved 170°C i 35 min. Avkjøl kaken i formen.
Pisk fløten til luftig krem og fordel dette oppå kaken. Pynt med hakkede oreokjeks og bringebær. Oppbevares kjølig.
Oppskriften ble sendt inn i forbindelse med en konkurranse av Marie Isaksen.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.