Orrechiette Sicilia - Tom Victor Gausdals hjemmelagde pastaører med en uhyre enkel og god saus basert på ansjos.

Orrechiette Sicilia

Tom Victor Gausdals hjemmelagde pastaører med en uhyre enkel og god saus basert på ansjos.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med pastadeigen: Kjør egg og vann og salt i food processoren, ha i mel litt etter litt til det former seg en stor ball. Skal akkurat ha i så mye mel at du lett kan ta deigen ut av bollen og forme den med hendene. Rull ut i en lang pølse på melet bord, 2 cm i diameter. Bruk en kniv og skjær en skive på 2 mm. Bruk tommelen og trykk den ned i midten av skiva og rull den litt bortover – slik at det danner seg en liten rund kopp (som ligner på et øre). La dem tørke en halvtime før de kokes i et par minutter i lettsaltet vann. Slå av vannet. Til sausen, fres hvitløk og ansjos i oljen, bland i tomater som er grovhakket, la putre et par minutter. Bland i bønner og den nykokte orrechiette-pastaen. Anrett i dype skåler. Toppes med sprø brødsmuler og revet parmesan. Friske urter som oregano, persille og gressløk kan haes over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.