Ost og vin - Epoisse -

Ost og vin - Epoisse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Valnøtter og sukker smeltes. Så to teskjeer med honning i panning pluss skall av en kvart lime og juicen. Osten legges på fat og blandingen helles over. Drikkes med en halvtørr riesling fra Alsace, Tyskland eller Østerrike.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Chèvresalat