Ost og vin - Parmesan -

Ost og vin - Parmesan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fres sukker i en kjele med 4-5 stjerneanis og en skive sitron. Legg oppi et par skrelte pærer med stilk på og fyll på litt vann. Gi dette et raskt oppkok. Serveres med biter av parmesan og en italiensk rødvin.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?