Ostefondue med hvitvin -

Ostefondue med hvitvin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grovriv begge ostesortene. Gni inn fonduegryten med overskåret hvitløkfedd. Varm vinen i gryten på forholdsvis svak varme. Rør inn osten litt om gangen så den smelter jevnt og ost og vin blandes godt. Rør sammen maisenna og kirsch eller sherry og rør det i fonduen. Gi det et oppkok og smak til med pepper, muskat og en anelse kajennepepper. Hold ostefonduen flytende over spritbluss og dypp i loffterninger, stukket på lange fonduegafler.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Ostefondue
fav Tid: 30 min
Snacks med chevre