Osteiskake - Deilig osteiskake! Kjekk å ha på lur i fryseren til en passende anledning.
Foto: Svein Brimi

Osteiskake

Deilig osteiskake! Kjekk å ha på lur i fryseren til en passende anledning.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dekk bunnen av kakeformen med bakepapir.

Knus kjeksen og ha den i formen, fordel kjeksen utover bunnen.

Rør kremosten myk og uten klumper. Stivpisk eggehvitene. Pisk eggeplommene med sukker til seig eggedosis. Visp fløten stiv. Bland eggehvitene, eggedosis og krem sammen med kremosten.

Hell ostekremen over kjeksen og sett formen i fryseren natten over.

Ta ut kaken av fryseren en halvtimes tid før servering. Knus kjeksen til toppingen i en mikser. Dryss knuste kjeks over osteiskaken ved servering.

Pynt med bær og server bringebærsaus ved siden av.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?