Ostekake fra New York -

Ostekake fra New York

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knus kjeksen til bunnen og bland med smeltet smør, sukker og kanel. Ha blandingen i en springform, 22 cm. Press massen godt ned mot bunnen og ut i kantene. Sett formen i kjøleskapet mens du lager fyllet. Varm stekeovnen til 175 ºC. Bland sammen myk kremost, sukker, frø fra vaniljestang, eggene og halvparten av det revne sitronskallet. Bland til en glatt masse. Hell røren i formen med den avkjølte bunnen og stek i varm stekeovn i 50-60 min, ostekaken skal forsatt være «skjelven» når den tas ut av stekeovnen (la stekeovnen fortsatt stå på). Sett ostekaken til avkjøling på en rist i ca 15 min. Bland sammen rømme/crème fraiche og sukker, resten av sitronskallet og skrap ut frøene av vaniljestangen. Fordel blandingen over den avkjølte ostekaken i springformen. Sett tilbake i stekeovnen i ca 12 min til den er blank og fast. Avkjøl, dekk med folie og la ostekaken stå i kjøleskapet minst 8 timer før den serveres. Server med friske bær/frukt eller en bærsaus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Ostekake