Ostekake i paiform - Frisk og fløyelsmyk ostekake som smelter i munnen!
Foto: Svein Brimi

Ostekake i paiform

Frisk og fløyelsmyk ostekake som smelter i munnen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knus kjeksen og bland inn smeltet smør og kanel. Hell kjeksblandingen i en paiform, diameter fra 24-26 cm, og klem den godt sammen til en jevn kakebunn. Stek bunnen på nederste rille ved 180 grader i 10 minutter.

Rør ost og rømme til en klumpfri røre. Tilsett resten av ingrediensene og visp det sammen. Hell ostefyllet over den stekte kjeksbunnen. Skru ned temperaturen til 140 grader og stek i ca. 30 minutter.

Kaken er ferdig når den har stivnet langs kantene, men fortsatt er myk i midten. Avkjøl.

Rør rømme og melis sammen og fordel kremen over kaken.

Pynt med lime og jordbær, eventuelt annen frukt.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.