Ostekake med bringebær - Denne kaken er ganske klassisk, men inneholder noen ekstra godbiter som bringebær og sjokolade.
Foto: Anders Martinsen

Ostekake med bringebær

Denne kaken er ganske klassisk, men inneholder noen ekstra godbiter som bringebær og sjokolade.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal mand­le­ne. Visp eg­ge­hvi­ter og suk­ker stivt. Vend inn mand­le­ne og hell rø­ren i en smurt spring­form, 24 cm i dia­me­ter med ba­ke­pa­pir i bun­nen.  

Stek bun­nen ved 170° i ca. 25 min. Av­kjøl bun­nen i for­men. 

Lag ge­le­en som an­vist på pak­ken, men med halv vann­meng­de. La ge­le­en bli nes­ten stiv før den an­ven­des. 

Visp krem med suk­ker og til­sett gelé. Til­sett lett knus­te brin­ge­bær og rom­tem­pe­rert krem­ost. Bland alt godt sammen og for­del det på ka­ke­bun­nen. 

La ka­ken stå kaldt i tre ti­mer. 

Pynt ka­ken med mas­se fris­ke bær, re­vet sjo­ko­la­de og spi­se­li­ge bloms­ter om du har.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.