Ostekake med epler - En spennende variant av en ostekake med havre, nøtter og masse epler!
Foto: Foto: Svein Brimi

Ostekake med epler

En spennende variant av en ostekake med havre, nøtter og masse epler!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør havregryn, mandler og hasselnøtter i en hurtigmikser til alt er finhakket.

Ha honning, sukker, smør og juice i en liten kjele og varm til alt har løst seg opp. Bland det med havregryn- og nøtteblandingen.

Legg bakepapir i bunnen av en springform (20 cm i diameter) og trykk havregryn- og nøtteblandingen godt ned i bunnen.

Skell eplene, fjern kjernehuset og skjær dem i biter. Ha eplene i en kjele med vann, sukker, sitronsaft og sitronskall og kok til de er knapt møre. Avkjøl.

Ha kremost, sukker, egg og rømme i en mikser og kjør det til en glatt krem.

Fordel de avkjølte eplene og noe av eplesirupen over kakeunnen og hell ostemassen over. Stek kaken midt i ovnen ved 150 gader i ca. 40 minutter, eller til ostemassen er fast. La den avkjøle i formen og sett den i kjøleskapet natten over.

Pyntes med eplebiter og lime.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Sitron- og ostekake