Ostekake med glaserte frukter -

Ostekake med glaserte frukter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rund kakeform 24 eller 26 cm. Knus kjeksen til bunnen og bland med smeltet smør, sukker og kanel. Dekk bunnen av en springform med bakepapir. Fordel den knuste kjeksblandingen jevnt utover bunnen av formen. Sett formen i kjøleskapet, mens fyllet lages. Varm stekeovnen til 180 ºC. Bland sammen kremost, crème fraiche og sukker til en glatt masse i en mikser eller foodprocessor. Tilsett ett og ett egg og smak til med sitronsaft/limesaft og skrap ut frøene av vaniljestangen. Hell røren i formen med den avkjølte kjeksbunnen og stek på nederste rille i varm stekeovn i 30- 35 min, ostekaken skal forsatt være «skjelven» når den tas ut av stekeovnen. Sett ostekaken kaldt et par timer, slik at den stivner og får en glatt kremkonsistens. Visp sammen crème fraiche og sukker og skrap ut frøene av vaniljestangen. Smør blandingen over den kalde ostekaken i springformen. Sett kaken i kjøleskapet til toppingen er godt avkjølt, helst til neste dag. Lag gele etter anvisning på pakken, avkjøl, gele skal ikke stivne! Del frukt og bær i biter og legg feltvis over ostekaken. Pensle med av kjølt sitrongelé. Sett kaken kaldt i kjøleskapet mellom hver pensling.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Ostekake