Slik gjør du det:
Dypp kjeksen i kaffen og dekk bunnen i formen med kjeksen. Bruk en rund form som er 20 cm i diameter eller 6 porsjonsformer. Pass på at ikke kjeksen blir for bløt.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 3 minutter.
Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Ta en ny bolle og rør kesam, mascarpone og Baileys sammen til en glatt masse. Klem vannet av gelatinplatene og smelt gelatinen i litt vann over svak varme. Hell den i en tynn stråle i ostemassen og bland godt.
Pisk fløte til luftig krem og bland den med ostemassen. Vend til slutt inn eggemassen.
Fordel ostemassen jevnt over kjeksbunnen. Sett formen i kjøleskap i 3-4 timer slik at ostemassen stivner.
Pynt med After Eight og server med sjokoladesaus.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.