Ostekake med nøttetopping - Deilig nøttevri på en glutenfri ostekake...
Foto: Svein Brimi

Ostekake med nøttetopping

Deilig nøttevri på en glutenfri ostekake...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knus kjeksen i en hurtig­mikser. Smelt smør og bland det med kjekssmulene. 

Trykk kjeksblandingen ut i porsjonsformer. 

Kok opp vann og rør ut gelépulveret i vannet. Avkjøl.

Pisk sammen kremost, fløte, crème fraîche og melis til en klumpfri krem.

Hell sitrongeleen i en tynn stråle i ostekremen. Bland godt.

Fordel kremen over kjeks­bunnene i porsjonsformene. 

Sett kjølig i 3–4 timer eller natten over. 

Nøttetopping: Rist nøttene i en tørr panne, skru ned varmen og tilsett honning og vann.

Bland alt sammen og dryss på litt havsalt.

Fordel nøtteblandingen over porsjonskakene ved servering.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.