Slik gjør du det:
Knus kjeksen i en hurtigmikser. Smelt smør og bland det med kjekssmulene.
Trykk kjeksblandingen ut i porsjonsformer.
Kok opp vann og rør ut gelépulveret i vannet. Avkjøl.
Pisk sammen kremost, fløte, crème fraîche og melis til en klumpfri krem.
Hell sitrongeleen i en tynn stråle i ostekremen. Bland godt.
Fordel kremen over kjeksbunnene i porsjonsformene.
Sett kjølig i 3–4 timer eller natten over.
Nøttetopping: Rist nøttene i en tørr panne, skru ned varmen og tilsett honning og vann.
Bland alt sammen og dryss på litt havsalt.
Fordel nøtteblandingen over porsjonskakene ved servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.