Slik gjør du det:
BunnenKnus havrekjeks eller hva du måtte ønske:Legg kjeksene i en pose, rull over med en kjevle eller vinflaske til det er blitt små smuler. Smelt smør (ikke flytende på flaske) – helst smør, ikke margarin.Kle en rund form med matpapir (for sikkerhetsskyld), legg smulene ca. ½ cm tykt lag, hell over det smeltede smøret (ikke klapp massen for hardt). Sett formen i kjøleskapet til kjøling mens du gjør det andre. OstekremenBløtlegg gelatinen i kaldt vann i minimum 5 minutter.Del pasjonsfruktene i 2 og skrap ut innholdet. Bruk en skje og press fruktkjøttet gjennom en sil slik at steinene ligger igjen. Det er bare saften som skal brukes i kaken.Kjør kremost, sukker og pasjonsfruktjuice til en glatt masse i en matprosessor. Varm appelsinjuicen til kokepunktet og ta den av platen.Kryst vannet ut av den oppbløtte gelatinen og la den smelte i den varme appelsinjuicen. Tilsett appelsinjuicen i ostemassen og rør godt om. Dette kan gjøres i matprosessoren.Pisk fløten til krem og vend kremen inn i ostemassen med en slikkepott.Ta kakeformen med kjeksbunnen og hell over ostemassen. Glatt til overflaten.La kaken stå i fryseren natten over eller til den er gjennomfryst (6 t.)Ta kaken ut av fryseren 4 ½ t. før servering (la den tine i kjøleskapet).Pynt gjerne med frukt, bær, el. Gjerne kiwi.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.