Slik gjør du det:
Bland melis og malte mandler/nøtter. Vend forsiktig inn stivpiskede eggehviter.
Fyll røren i en smurt form (22 cm i diameter) og stek ved 160 grader i 30-35 minutter. Ta kaken/ostekakebunnen ut av ovnen og dryss over finhakket kokesjokolade. Avkjøl.
Bløtlegg gelatinen i kaldt vann, ca. 3 minutter. Del pasjonsfrukten i to og skrap ut innholdet. Bruk en skje til å presse fruktkjøttet igjennom en sil slik at stenene ligger igjen. Det er bare saften som skal brukes i kaken.
Visp sammen kremost, sukker og pasjonsfruktsaften i en mikser til en jevn krem. Varm appelsinjuicen til kokepunktet og ta den av platen. Klem vannet ut av gelatinen og la den smelte i den varme appelsinjuicen. Hell appelsinjuicen i ostemassen og bland godt.
Visp fløten til krem og vend den inn i ostekremen. Fordel ostekremen over nøttebunnen og sett kaken kjølig i ca. 4 timer.
Rens og del mango i biter og kjør den i hurtigmikser til pure. Del pasjonsfrukten i to, skrap ut innholdet og bland det med mangopureen.
Fordel mango- og pasjonspure over ostekaken ved servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.