Slik gjør du det:
Lag sitrongele etter anvisning på pakken, men bruk bare halv mengde vann (2,5 dl). Avkjøl.
Knus kjeksen i en hurtigmikser og bland inn smeltet smør. Ha kjeksblandingen i en kakeform (22-24 cm i diameter) og klem den godt sammen til en jevn kakebunn.
Bland sammen rømme, kremost og melis til en klumpfri røre.
Pisk fløten til krem og bland den med ostekremen. Hell forsiktig i den avkjølte sitrongeleen i kremen og bland det sammen.
Hell kremen over kjeksbunnen og sett kjølig til kremen har stivnet, ca. 3 timer eller natten over.
Pynt med sitronskall, bringebær og sitronmelisse.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.