Ostekake med sitron - Denne ostekaken har alt! Den er lett å lage, luftig og lekker i konsistensen, og den har fantastisk nydelig smak!
Foto: Svein Brimi

Ostekake med sitron

Denne ostekaken har alt! Den er lett å lage, luftig og lekker i konsistensen, og den har fantastisk nydelig smak!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag sitrongele etter anvisning på pakken, men bruk bare halv mengde vann (2,5 dl). Avkjøl.

Knus kjeksen i en hurtigmikser og bland inn smeltet smør. Ha kjeksblandingen i en kakeform (22-24 cm i diameter) og klem den godt sammen til en jevn kakebunn.

Bland sammen rømme, kremost og melis til en klumpfri røre.

Pisk fløten til krem og bland den med ostekremen. Hell forsiktig i den avkjølte sitrongeleen i kremen og bland det sammen.

Hell kremen over kjeksbunnen og sett kjølig til kremen har stivnet, ca. 3 timer eller natten over.

Pynt med sitronskall, bringebær og sitronmelisse.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold