Ostekake med sjokolade - Denne ostekaken har sjokoladekjeks i bunnen og et kremete ostefyll som lages med både mørk sjokolade og melkesjokolade. Sjokoladeelskernes favoritt!
Foto: Svein Brimi

Ostekake med sjokolade

Denne ostekaken har sjokoladekjeks i bunnen og et kremete ostefyll som lages med både mørk sjokolade og melkesjokolade. Sjokoladeelskernes favoritt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dekk bunnen i kakeformen med bakepapir og pensle kantene med litt olje.

Knus kjeksen i en pose og bland inn smeltet smør. Ha kjeksblandingen i bunnen av formen og trykk ned til en jevn kakebunn. La stå kaldt mens du lager ostekremen.

Smelt kokesjokolade og melkesjokolade i vannbad, eller i mikrobølgeovn, avkjøl. Rør sammen sukker og kremost til en smidig masse. Pisk fløten til en myk krem og vend inn ostekremen. Vend inn smeltet og avkjølt sjokolade i kremen og rør til slutt inn Grand Marnier.

Fyll sjokolademassen over den kalde kjeksbunnen og lag en jevn og glatt overflate. La kaken stå i kjøleskapet i minimum 3 timer.

Når kaken er helt fast, ta den ut av formen, dryss med kakao og pynt med sitronmelisse.

Server kaken sammen med frukt og bær.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.