Slik gjør du det:
Kjør havrekjeks, valnøtter og kokesjokolade i en hurtigmikser. Bland inn smeltet smør.
Ha kjeks- og sjokoladeblandingen i en kakeform, 24 cm i diameter, og trykk sammen til en kakebunn. Rør yoghurt, kremost, vaniljesukker og melis til en jevn krem.
Visp fløten stiv og bland den sammen med ostekremen.
Legg gelatinplatene i kaldt vann til de blir myke, ca. 3 minutter. Klem vannet ut og hell på 0,5 dl varmt vann og rør til gelatinplatene har løst seg opp. Hell halvparten av gelatinen i ostekremen og bland godt. Bre ostekremen over kakebunnen.
Bland resten av gelatinen med de tinede skogsbærene (også bærsaften). Ha skogsbærene over ostekremen og bruk en gaffel til å trykke noen av bærene ned i kremen. Sett kjølig natten over.
Pynt kaken med friske bær før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.