Slik gjør du det:
Pepperkakene knuses og blandes med smeltet smør. Sett en kakering på et fat og trykk pepperkakeblandingen ned på fatet slik at bunnen blir fast. Avkjøl i kjøleskapet mens du tilbereder resten av ostekaken.
Legg gelatinplatene i vann, ca. 5 minutter.
Visp fløten til krem sammen med sukkeret. Bland inn kremosten og rør til en glatt krem. Grovhakk tørkede frukter og bland forsiktig inn i ostekremen sammen med konjakk.
Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i ca 0,5 dl kokende varmt vann. Avkjøl litt før den røres inn i kremen. Fordel kremen over pepperkakebunnen. Sett kaken kjølig i minst 4-5 timer, gjerne natten over.
Pynt med granateplefrø, eller annen pynt som du har for hånden.
TIPS: Rød saus eller bringebærsaus passer veldig fint til denne ostekaken.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.