Ostekake med tørkede frukter - En smaksbombe av en ostekake med tørkede frukter og konjakk!
Foto: Foto: Svein Brimi

Ostekake med tørkede frukter

En smaksbombe av en ostekake med tørkede frukter og konjakk!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pepperkakene knuses og blandes med smeltet smør. Sett en kakering på et fat og trykk pepperkakeblandingen ned på fatet slik at bunnen blir fast. Avkjøl i kjøleskapet mens du tilbereder resten av ostekaken.

Legg gelatinplatene i vann, ca. 5 minutter.

Visp fløten til krem sammen med sukkeret. Bland inn kremosten og rør til en glatt krem. Grovhakk tørkede frukter og bland forsiktig inn i ostekremen sammen med konjakk.

Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i ca 0,5 dl kokende varmt vann. Avkjøl litt før den røres inn i kremen. Fordel kremen over pepperkakebunnen. Sett kaken kjølig i minst 4-5 timer, gjerne natten over.

Pynt med granateplefrø, eller annen pynt som du har for hånden.

TIPS: Rød saus eller bringebærsaus passer veldig fint til denne ostekaken.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.