Ostekake med vørterøl -

Ostekake med vørterøl

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjeksen knuses og blandes med smøret, honning og ingefær til en tykk masse som legges i bunnen av springformen. Friske eller frosne bjørnebær legges jevnt utover. Fyll: Bløt gelatin i kaldt vann. Smelt så i kokende vann. Pisk fløten. Bland fløteost, sitronsaft, revet sitronskall og sukkeret. Bland inn den oppløste gelatinen. Vend til slutt inn den stivpiskede fløten. Fyll formen. Gelé: Legg gelatin i kaldt vann i 5-10 minutter. Smelt så i oppvarmet vørterøl og tilsett appelsinsaften. Når geléen er avkjølt og begynner og tykne, helles den over kaken med fyllet, og settes kaldt. Løsne fra formen og pynt med bær før servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.