Slik gjør du det:
Knus kjeksen og smelt smøret. Bland sammen og trykk ned i en springform på 16 cm. Bruker du en form på 20-22 cm, må du doble oppskriften.
Legg 2 av gelatinplatene i vann.
Rør sammen rømme, kremost, sukker og vaniljefrø.
Varm opp 2 ss av limejuicen. Klem av vannet av gelatinplatene og ha dem i den varme limejuicen til de smelter.
Bland inn i kremostblandingen
Pisk kremfløten sti og bland sammen med osteblandingen.
Fordel over den kalde kjeksbunnen og sett til kjøling til det stivner.
Legg 2 nye gelatinplater i bløt.
Mos vannmelon med en stavmikser og sil den godt. Få ut alle frø.
Varm opp 2 ss limejuice og skjær jordbær i to.
Klem vannet av gelatinen og rør inn i den varme juicen.
Bland inn vannmelonpureen.
Legg jordbær og blåbær forsiktig på den kalde ostemassen og ha vannmelonpure over.
Sett til kjøling et par timer.
Server og nyt
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.