Ostekake - Trikset er å steke på lav temperatur.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Ostekake

Trikset er å steke på lav temperatur.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kle en kakeform med bakepapir

Smelt smør, og avkjøl.

Knus kjeks i kjøkkenmaskin. Bland i kanel. Tilsett smeltet smør og rør godt.

Fordel bunnen i et jevnt lag i en liten kakeform.

Sett kakeformen kaldt inntil fyllet er klart.

Lag fyllet:

Skrap frøene ut av vaniljestanga.

Bland alt utenom egg godt sammen med en slikkepott.

Knekk eggene i en egen bolle. Pisk sammen med en gaffel.

Bland eggene inn i osteblandingen med en slikkepott.

Sil det hele over kjeksbunnen i formen. Gi den et par forsiktige kakk slik at røren legger seg jevnt.

Stek på 100 grader midt i ovnen til ostekaka er ferdig i omkring 1 time og 30 minutter.

Avkjøl og sett kaldt over natta.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?