Slik gjør du det:
Kle en kakeform med bakepapir
Smelt smør, og avkjøl.
Knus kjeks i kjøkkenmaskin. Bland i kanel. Tilsett smeltet smør og rør godt.
Fordel bunnen i et jevnt lag i en liten kakeform.
Sett kakeformen kaldt inntil fyllet er klart.
Lag fyllet:
Skrap frøene ut av vaniljestanga.
Bland alt utenom egg godt sammen med en slikkepott.
Knekk eggene i en egen bolle. Pisk sammen med en gaffel.
Bland eggene inn i osteblandingen med en slikkepott.
Sil det hele over kjeksbunnen i formen. Gi den et par forsiktige kakk slik at røren legger seg jevnt.
Stek på 100 grader midt i ovnen til ostekaka er ferdig i omkring 1 time og 30 minutter.
Avkjøl og sett kaldt over natta.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.