Ostekake - Ostekake har aldri vært enklere.

Kake

foto: TVNorge

Ostekake

Ostekake har aldri vært enklere.

Dette trenger du

175 g kjeks, digestive

75 g smør, smeltet

25 g sukker

675 g kremost

4 stk egg

80 g sukker

Topping

 stk frø fra envaniljestang

4,5 dl crème fraîche

40 g sukker

Slik gjør du det:

Bland sammen knust kjeks, smør og sukker, trykk dette ned i en smurt kakeform/ springform. Stek på 180 grader i 10 minutter. Visp sammen kremost, egg og sukker, hell dette i formen, stek på 150 grader i 20 minutter, ta ut og avkjøl.

Crème fraîche, sukker og vanilje piskes til krem i maskin. Stryk dette på toppen av den avkjølte kaka. La den sette seg et par timer før den kuttes opp. 

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

- Dette skjer dessverre noen ganger og er helt uakseptabelt!

Ekspertenes råd: 10 ting du aldri skal gjøre som bryllupsgjest.

Les mer

Vinnerne kommer nok til å overraske deg!

Vi har testet 11 typer lettost og gulost.

Les mer

Testen kan vise grad av depresjon

Får du over tjue poeng, bør du søke hjelp.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK