Ostekake - Ostekake har aldri vært enklere.

Kake

foto: TVNorge

Ostekake

Ostekake har aldri vært enklere.

Dette trenger du

175 g kjeks, digestive

75 g smør, smeltet

25 g sukker

675 g kremost

4 stk egg

80 g sukker

Topping

 stk frø fra envaniljestang

4,5 dl crème fraîche

40 g sukker

Slik gjør du det:

Bland sammen knust kjeks, smør og sukker, trykk dette ned i en smurt kakeform/ springform. Stek på 180 grader i 10 minutter. Visp sammen kremost, egg og sukker, hell dette i formen, stek på 150 grader i 20 minutter, ta ut og avkjøl.

Crème fraîche, sukker og vanilje piskes til krem i maskin. Stryk dette på toppen av den avkjølte kaka. La den sette seg et par timer før den kuttes opp. 

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Dette prøver kroppen å fortelle deg

Her er symptomene du ikke burde ignorere.

Kvinneguiden |

Les mer

13 tegn på bipolar lidelse

Kan være vanskelig å oppdage.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK