Ostekake

Denne oppskriften har jeg fått av mamma, og er den beste ostekaken jeg har smakt. Lagde den til sommerfest i barnehagen og den ble borte før jeg rakk å ta bilde og smake på den.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjeksbunn:

Kle en springform med bakepapir. smelt smøret og finknus kjeksen. Bland det godt sammen og smør jevnt utover kakeformen. Sett kaldt

Ostekake:

Bland geleen med 2,5 dl kokende vann og sett til avkjøling. (1 pakke, den andre er til lokket)

Pisk sammen philadelphia, rømme, melis og vaniljesukker.

Pisk krem av fløten.

Bland ostekremen og fløtekremen forsiktig sammen. Og når gelen er avkjølt blander du den godt inn.

Hell over i kakeformen og sett kaldt.

Gelelokk:

Når kaken har stivnet lager du gelelokket. Bland pulveret fra en pakke med 2 dl kokende vann. Avkjøl.

Hell forsiktig over kaken med en skje jevnt over hele kaken.

Pynt med masse friske bringebær.

Tips:

Bytt gjerne bringebærgeleen med den smaken du har lyst på. f.eks sitron, jordbær etc.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.