Ostekakeis - Rask og supergod ostekakeis, som passer fint å ha på lur i fryseren!
Foto: Foto: Svein Brimi

Ostekakeis

Rask og supergod ostekakeis, som passer fint å ha på lur i fryseren!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knus kjeksen i en hurtigmikser og bland inn smeltet smør. Ha kjeksblandingen i en paiform og klem den godt sammen til en jevn kakebunn. Bruk en form som er 22 cm i diameter eller 8 porsjonsformer.

Smelt marshmallows i melk på svak varme i en kjele. Rør av og til så det ikke setter seg fast i bunnen eller blir brent. Avkjøl.

Visp sammen kremost og vaniljesukker til jevn og fin røre. Vend inn avkjølt marshallows. Visp fløte til krem og bland den piskede kremen med ostekremen.

Fordel tinte bringebær over kjeksbunnen, legg på ostekremen og sett i fryseren natten over.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.