Ostekjeks med timian - Disse herlige små kjeksene er supre å servere til både supper og spekemat!
Foto: Fru Timian

Ostekjeks med timian

Disse herlige små kjeksene er supre å servere til både supper og spekemat!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne oppskriften er nok til 16-18 kjeks. 

Del opp osten i mindre biter og ha den i en food processor. Kjør til osten har blitt helt finmalt. Ha i smøret, melet og timianen og bland alt godt. hvis deigen er for tørr til at du greier å samle den sammen, tilsetter du 1-2 ss kaldt vann og blander litt til. 

Ha deigen over på et lag med plastfolie og rull den sammen til en pølse. Legg pølsa i kjøleskapet i minst 30 minutter. Deigen kan ligge i kjøleskapet i 3-4 dager).

Sett stekeovnen på 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir.

Skjær deigen opp i ca. 1/2 cm tykke skiver og legg dem over på bakepapiret. Stek kjeksene midt i stekeovnen i 8-10 minutter. Legg dem forsiktig over på en bakerist og la dem avkjøles. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Supergode scones