Ostekuler - Det er gøy å lage og morsomt å spise ostekuler. Her er oppskriften.
Foto: Erik Hannemann

Ostekuler

Det er gøy å lage og morsomt å spise ostekuler. Her er oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mos kremost og blåmuggost sammen med en gaffel til en jevn blanding. 

Trill små kuler med hendene. 

Kjør pistasjnøtter til et en litt grovt pulver. Kjør rosépepper i kjøkkenmaskinen. 

Rull ostekulene i pistasjnøtt, rosépepper og sesamfrø. Så mange du vil av hver. 

Stikk en tannpirker i hver av dem og server på et fat. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Ostekuler