Osterundstykker

Osterundstykker

Fyll opp rundstykkene med favorittosten din!

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

3 ss

smør

1 ss

Flytende honning

1 ts

salt

1 dl

Friske urter, hakkede

Slik gjør du det:

Smuldre gjæren i en bolle. Varm melken til den er lunken sammen med smør og honning og hell den over gjæren. Rør til gjæren er oppløst. Tilsett salt, ost og urter. Elt inn melet litt om gangen, til deigen slipper bollen. La den heve under klede i 30 min.
Legg deigen på melet bakebord og del den i ca. 20 emner, trill til fine rundstykker. Sett rundstykkene i en smurt muffinsformpanne, eller rett på bakepapirkledd stekebrett.
Sett til etterheving i ca. 20 min. Pensle med egg og dryss gjerne litt ost over. Stek rundstykkene på 200° i ca. 15 min.