Osterundstykker - Fyll opp rundstykkene med favorittosten din!
Foto: Foto: Svein Brimi

Osterundstykker

Fyll opp rundstykkene med favorittosten din!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre gjæren i en bolle. Varm melken til den er lunken sammen med smør og honning og hell den over gjæren. Rør til gjæren er oppløst. Tilsett salt, ost og urter. Elt inn melet litt om gangen, til deigen slipper bollen. La den heve under klede i 30 min.

Legg deigen på melet bakebord og del den i ca. 20 emner, trill til fine rundstykker. Sett rundstykkene i en smurt muffinsformpanne, eller rett på bakepapirkledd stekebrett.

Sett til etterheving i ca. 20 min. Pensle med egg og dryss gjerne litt ost over. Stek rundstykkene på 200° i ca. 15 min.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.