Ostesufflé med sopp og skinke - Å lage ostesufflé er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Resultatet er nydelig og luftig.

Ostesufflé med sopp og skinke

Å lage ostesufflé er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Resultatet er nydelig og luftig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt soppen i skiver og stek i varm panne, med litt smør og nøytral olje. Tilsett til slutt løk i terninger og strimlet skinke. Smak til med salt og pepper. Fordel blandingen i bunnen av en smurt suffleform (ca. 2 liter hvis oppskrift til 4 porsjoner) Smelt smøret i en kjele, rør inn melet, og tilsett melken. Rør inn ost, og smak til med salt og pepper. Skill eggene og bland eggeplommene godt med ostesausen. Visp eggehvitene stive og fold dem forsiktig inn i røren. Hell osterøren over formen, og dryss revet ost på toppen. Stek suffleen i stekeovn på 175 °C i 45-50 minutter. Server den straks den tas ut av ovnen. Server med godt brød, og en god salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?