Ostesuffle - Ostesufflen kommer tilbake!
Foto: Erik Hannemann

Ostesuffle

Ostesufflen kommer tilbake!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Smelt smør i en tykkbundet kjele. Ha i mel, la det steke omtrent et minutt, og tilsett litt og litt av melken (som om du lager hvit saus).

Riv osten og rør den inn. Visp eller rør til blandingen er glatt.

Ta kjelen av varmen. Pisk inn eggeplommene. Visp energisk og smak til med cayennepepper og muskat.

Visp eggehvitene stive. Vend dem raskt inn i blandingen (slik at luften ikke går ut og at det blir en lett og luftig blanding).

Smør posjonsformer med smør. Ha i mel og rist på formene slik at det kommer et tynt lag over det hele. Hel ut overflødig mel. Ha i røren, men bare 3/4 opp til kanten.

Stek ostesuffleten i 30-40 minutter før den serveres rett fra ovnen. Den vil kanskje synke sammen, men smaken er den samme!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sveitsisk soufflé
fav Tid: 90 min
Ostesufflé
fav Tid: 30 min
Tiramisu