Ovnsbakt fiskefilet med smak av Middelhavet -

Ovnsbakt fiskefilet med smak av Middelhavet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 225 °C. Skyll av fisken, tørk den og del den i serveringsstykker. Dryss på salt og pepper. Del sitronen i tynne skiver og potetene i båter. Legg sitron, poteter, kapres og hele hvitløkfedd (med skall på) og strimlede marinerte tomater i et ildfast fat. Legg over fiskestykkene. Bland sammen olivenolje og sitronsaft og hell over. Legg på timian. Stek i midten av ovnen i 15-20 min. Ønsker du litt mer smak, hell over litt urteolje ved servering. Urteolje: Rens urtene, kun de groveste stilkene fjernes. Skyll og tørk godt av dem. Ha blader og stilker i en hurtigmikser sammen med olje og kjør sammen til en glatt grønn sause-olje. Smak til med salt. Ha olje på et tett glass og oppbevar i kjøleskapet i 5-6 dager.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?