Ovnsbakt flyndre med sopp og blåskjell -

Ovnsbakt flyndre med sopp og blåskjell

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
2 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 15 minutter Rens og flå fisken og legg den i smurt ildfast fat. Rens soppen og brun den lett i smør. Hell soppen med stekesmøret over fisken og stek den midt i ovnen til den er akkurat gjennomkokt. Damp blåskjellene og rens ut skjellmaten. Legg den på fisken det siste minuttet. Server fisken med hollandaise (se grunnoppskrift).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fisk en papillote
fav Tid: 45 min
Kanarisei