Ovnsbakt ishavsrøye på fransk vis -

Ovnsbakt ishavsrøye på fransk vis

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 180 grader. Legg filetene med skinnsiden ned og dryss over salt og pepper. Rull filetene sammen fra hode mot hale og legg dem på et penslet stekebrett. Stek i stekeovn ved ved 180 grader i ca 5 minutter. Dijonhollandaise Smelt smør og hold det middels varmt. Pisk eggplommer, sitron og dijonsennep skummende over et vannbad. Spe så forsiktig med smøret mens du pisker kraftig. Fortsett til alt smøret er pisket inn. Blir sausen litt tykk kan den tynnes ut med et par dråper kaldt vann. Smak til med salt og pepper. Balsamicosirup Ha ingrediensene i en kjele og kok opp. Kok inn væsken ved lav varme til ca 2/3. Sesamsukkererter Forvell sukkerertene raskt i godt saltet vann. Fres dem så i olivenolje og smak til med salt og pepper. Bland i de ristede sesamfrøene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.