Ovnsbakt kveite med fransk tilbehør -

Hovedrett

Ovnsbakt kveite med fransk tilbehør

Slik gjør du det:

Legg benfri kveitefilet i saltlake i 20 minutter. Skyll den, og tørk den på kjøkkenpapir. Ha på nykvernet pepper. Gni inn hvert stykke med olje og legg på brett eller i ildfast form og bak den i ovn på 180 grader i 8-14 minutter, alt etter størrelse. Ratatouille Surr aubergine, squash, løk og hvitløk hver for seg i olje slik at de får litt farge. Bland til slutt alt sammen i pannen. Ha i tomatene, la det koke opp og smak til med salt og pepper. Potetpure med gressløk Kok mandelpotetene i usaltet vann til de er møre, sil av vannet og la de dampe seg tørre. Kok fløten opp sammen med smøret. Mos potetene eller press de gjennom en finmasket sil for best resultat. Spe med fløte og smør mens du rører. Smak til med gressløk, salt og pepper. Dekk med plastfolie frem til servering. Sennepssaus Kok opp blåskjellkraft og creme fraiche og reduser dette ned til det halve. Pisk inn smøret. Smak til med sennep, evt salt, sitronsaft og pepper før servering.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

For å få denne ren trengte vi to ting. Klarer du å gjette hva?

Sjekk hva du kan om flekkfjerning med denne quizen.

Les mer

Denne mannen gjør minst to ting feil

Du tror du kan skåle riktig? Sjekk dette.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK