Ovnsbakt kveite med grønt urtelokk -

Ovnsbakt kveite med grønt urtelokk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg kveitefiletene i saltlake i 10 minutter og tørk dem på kjøkkenpapir. Surr tomatpure i litt olje sammen med løk og hvitløk. Tilsett hvitvin og reduser til halvparten. Tilsett tomatene og kok det hele til det blir en tykk grøt. Press blandingen gjennom en finsil. Smak til med salt, pepper, sukker og frisk basilikum. Avkjøl og fordel blandingen oppå kveita. Rens persille og basilikum for stilk og skyll de for sand. Kjør så i en foodprosessor/barmixer sammen med pankomel til det blir en lysegrønn masse. Strø det på toppen av fisken. Bak kveitefiletene i ovn ved 200 grader C i 6 til 8 minutter. Kok inn fløte og melk til det tykner litt. Smak til med revet parmesanost, salt, pepper og litt sitronsaft. Rens soppen godt med en børste og del de største. Stek dem på høy varme i litt solsikkeolje og smør. Ikke ha for mye sopp i pannen da kan den bli kokt og ikke stekt. Smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Kveite